Welkom in ons hotel!

Nieuws

Goods staat op de Trade Fair Aalsmeer

 

Goods by Goedegebuure en vijf andere groothandels in de groensector hebben opnieuw hun krachten gebundeld en samen een stand ingericht op de Trade Fair Aalsmeer 2022. Goods by Goedegebuure, Goedegebuure, Ter Steege, Aphrodite orchidee, Jodeco Glass, Mixt Creations hebben het ‘Inspiration hotel’ gecreëerd met bijzondere producten.

Zo hebben we een mooie klokkenwand, hangen er glasschilderijen en staan er kerstartikelen, woonaccessoires, bessentakken, droogbloemen, bijstekers, unieke versproducten, potten en vazen, orchideeën en plantenarrangementen in diverse kleuren en stijlen, in de lobbyslaapkamer en het restaurant van het hotel. Uiteraard is er ook verse koffie en thee.

Het hotel van The Green+ Venture is te vinden op 32.30. Wil je alvast je ‘kamer’ reserveren, ga dan naar: www.thegreenventure.nl.

 

Goods by Goedegebuure is gevestigd op de bloemenveiling in Aalsmeer, het is dan ook zeker de moeite waard om onze showroom tijdens de beursdagen te bezoeken. De showroom ziet er op dit moment heel mooi uit met onze klokken, glasschilderijen, droogbloemen en kerstartikelen.

Vanuit de beurs kun je naar beneden lopen naar Zone C of parkeren bij P 12, vraag eventueel een van onze collega’s om je te komen halen.

The Green+ Venture
locatie 32.30
9 t/ m 11 november 2022
Bloemenveiling Aalsmeer

Gerelateerde Berichten